29 October, 2019
featured image

Design Thinking: Diamonds are a girl’s best friend

Contentstrateeg Mieke Scheirs stak haar licht op bij een cursus Design Thinking. Zij vertelt ons de tips en tricks!

29 October, 2019
featured image

Design Thinking: Diamonds are a girl’s best friend

Contentstrateeg Mieke Scheirs stak haar licht op bij een cursus Design Thinking. Zij vertelt ons de tips en tricks!
21 October, 2019
mongo db local londen

MongoDB.Local.London: drie handige tips van developer Siebe

Eind september ging fullstack developer Siebe Vander Henst van onze webdivisie Stacked naar Londen voor de MongoDB Conference. Het was een interessante dag boordevol nieuwe insights en boeiende conversaties met de MongoDB-experts. Lees nu al zijn insights!
27 September, 2019

Summer’s over, but the fun ain’t. Onze Tech Dive bracht weer heel wat verbroedering en knowledge sharing!

Tijdens onze laatste Tech Dive kwamen we meer te weten over serverless programmeren, .NET framework Polly, Javascript testing met Cypress.io, Machine Learning in iOS apps programmeren en testten we zelf een virtual reality trainer uit!
31 July, 2019
PM doing everyting

Van technische krak naar projectleider.

iOS-developer Philippe Asselbergh van onze mobile divisie Cozmos evolueert van developer naar projectmanager. Een uitgelezen kans om hem uit te horen over zijn traject!
10 July, 2019
badge kevin JSCONF

JSCONF.EUforie: als fullstack developer op stap in Berlijn

Fullstack developer Kevin van onze webdivisie Stacked kwam ogen en oren te kort op de JavaScript Conferentie in Berlijn! Hij gidst ons door alle tips en tricks die hij opstak.
12 June, 2019
tech dive web app

Experimenteren met echte technologieën? Enter RMDY-stages!

Stacked-stagiairs Rouslan, Quinten, Cédric en Thomas gingen aan de slag met front- en back-endtechnologieën en presenteerden twee interessante projecten. "We zijn met ons gat in de boter gevallen". Ontdek waarom onze stages de allerbeste zijn ;-)
7 June, 2019

3 developers, 3 achtergronden, 1 team.

Fullstack developers Jari, Siemen en Ruuben starten 8 maanden geleden bij Stacked. We horen hen uit over hun leertraject, passies en toekomstvisies.
24 May, 2019

Getting our tech groove on op de derde tech dive

Op de derde Tech Dive van 2019 was het weer full house dankzij onze acht experts op het programma! Over scrum, .NET, app development en meer: lees het volledige verslag!
15 May, 2019

A slap in the face: hoe een communicatiespecialist de ziel van je bedrijf raakt

Waarom je bedrijfsvisie en -identiteit duidelijk moet zijn om een contentstrategie op te stellen? Communicatiespecialist Mieke Scheirs trapt deuren in met haar hands-on aanpak.
26 April, 2019
self driving future

De ethische kant van technologie

Technologie is niet langer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Maar hoe bouwen we als IT'ers ethische technologie? UX-expert Jeroen Pets filosofeert over de moraal van humanogy.
10 April, 2019

De toekomst van onze data met Blockstack

Hoe bescherm je jouw gegevens tegen giganten als Facebook en Google? En is dat überhaupt wel mogelijk? iOS-developer Yannis De Cleene introduceert ons in de wereld van Blockstack, hét platform om je data te beveiligen.
26 March, 2019
automatische mail & CX Featured image

Automatische e-mails en een goede customer experience: het blijft uitkijken, ook voor digitale bedrijven

Automatische e-mails vergemakkelijken je wederkerende processen waarin je in contact komt met klanten en ze ontlasten je eigen customer care departement. Handig, maar vergeet je customer experience niet.
22 March, 2019
tech dive publiek

Succesvolle opkomst voor onze eerste publieke Tech Dive

Op dinsdag 19 maart hielden we onze eerste publieke Tech Dive! 2 keynote sprekers, 4 consultants, een hoop hamburgers en gezellig netwerken: het was een geslaagde avond! Lees alles over de populaire online tools Flutter en MongoDB, hoe we betere apps creëren met topbeveiliging en clean architecture en ontdek hoe technologie en de mensheid steeds nauwer verstrengeld geraken door artificial intelligence en biometrische authenticatie.
15 March, 2019
whats your story

De principes van UX-writing en contentstrategie: inzichten van een newbie

Gloednieuwe content strategist en UX-writer Hanne De Smedt schijnt haar newbie-licht op de principes van een ijzersterke contentstrategie. Is een goed verhaal voldoende? Of komt er toch wat meer denkwerk en analyse aan te pas? En waarom heb je dat eigenlijk nodig? Lees verder en ontdek het antwoord!
1 March, 2019
content and design wireframes

Content en design: het dreamteam van de UX

UX-expert Jeroen Pets en contentstrateeg Mieke Scheirs gaan in dialoog over het belang van een gealigneerd proces en waarom de voortdurende wisselwerking tussen design en content noodzakelijk is om een optimale user experience (UX) te creëren. Hiermee tonen ze aan dat het de moeite en tijd loont om in een totaalaanpak te investeren.
21 February, 2019
clash of robots and humans

Een creatieve carrière uitbouwen? Zes tips om de rise of the robots te overleven.

The rise of the robots is here! Uitvoerende taken kunnen de machines al moeiteloos overnemen van ons, maar hoe zit het met de meer creatievere jobs? Lopen digitale creatievelingen gevaar? UX-expert Jeroen Pets geeft zijn visie én concrete tips om je job veilig te stellen.
12 February, 2019

Let’s get technical op de Norwegian Developers Conference

Eind januari ging de Norwegian Developers Conference (NDC) voor de zesde keer van start in hartje London. Onze collega’s van 3factr waren ook aanwezig en lijsten graag hun top talks op voor ons!
4 February, 2019

Voer voor iedereen op de eerste Tech Dive van 2019.

De eerste RMDY Tech Dive van 2019 is een feit! Op donderdagavond 31 januari deelden enkele van onze consultants gretig hun kennis over nieuwe technologieën en bijhorende interessante inzichten. Nieuwe manieren voor app development, geanimeerde graphics, de complete inside information over de Angular Conference en het belang van visuele hiërarchie in webdesign: de avond stond boordevol boeiende talks!
18 January, 2019
virtual reality on construction site

Waarom Virtual Reality niet altijd tijd- en geldrovend moet zijn

De tijd dat je 3D-tekeningen enkel op het scherm kon zien, is voorbij. Tegenwoordig zetten we 3D-tekeningen moeiteloos om naar een virtual reality-omgeving waarin je rondloopt en immersie ervaart. ‘Maar kruipt daar niet veel tijd en geld in?’, horen we vaak. Maar dat is niet noodzakelijk waar. Onze VR-fanaat Bart Van Hecke legt uit waarom.
7 January, 2019
vdab smartphone

Interview: Jeroen helpt VDAB naar de digitale revolutie

Onze UX/UI designer bij Continuous Jeroen Sannen werkt al bijna vier jaar als consultant voor de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding of kortweg VDAB. Wat oorspronkelijk als korte opdracht begon, groeide uit tot een langdurige en unieke samenwerking. Zijn enthousiasme is nog steeds even groot als op zijn eerste werkdag.
Contacteer ons