10 April, 2019

De toekomst van onze data met Blockstack

Hoe bescherm je jouw gegevens tegen giganten als Facebook en Google? En is dat überhaupt wel mogelijk? iOS-developer Yannis De Cleene introduceert ons in de wereld van Blockstack, hét platform om je data te beveiligen.

10 April, 2019

De toekomst van onze data met Blockstack

Hoe bescherm je jouw gegevens tegen giganten als Facebook en Google? En is dat überhaupt wel mogelijk? iOS-developer Yannis De Cleene introduceert ons in de wereld van Blockstack, hét platform om je data te beveiligen.
26 March, 2019
automatische mail & CX Featured image

Automatische e-mails en een goede customer experience: het blijft uitkijken, ook voor digitale bedrijven

Automatische e-mails vergemakkelijken je wederkerende processen waarin je in contact komt met klanten en ze ontlasten je eigen customer care departement. Handig, maar vergeet je customer experience niet.
22 March, 2019
tech dive publiek

Succesvolle opkomst voor onze eerste publieke Tech Dive

Op dinsdag 19 maart hielden we onze eerste publieke Tech Dive! 2 keynote sprekers, 4 consultants, een hoop hamburgers en gezellig netwerken: het was een geslaagde avond! Lees alles over de populaire online tools Flutter en MongoDB, hoe we betere apps creëren met topbeveiliging en clean architecture en ontdek hoe technologie en de mensheid steeds nauwer verstrengeld geraken door artificial intelligence en biometrische authenticatie.
15 March, 2019
whats your story

De principes van UX-writing en contentstrategie: inzichten van een newbie

Gloednieuwe content strategist en UX-writer Hanne De Smedt schijnt haar newbie-licht op de principes van een ijzersterke contentstrategie. Is een goed verhaal voldoende? Of komt er toch wat meer denkwerk en analyse aan te pas? En waarom heb je dat eigenlijk nodig? Lees verder en ontdek het antwoord!
1 March, 2019
content and design wireframes

Content en design: het dreamteam van de UX

UX-expert Jeroen Pets en contentstrateeg Mieke Scheirs gaan in dialoog over het belang van een gealigneerd proces en waarom de voortdurende wisselwerking tussen design en content noodzakelijk is om een optimale user experience (UX) te creëren. Hiermee tonen ze aan dat het de moeite en tijd loont om in een totaalaanpak te investeren.
21 February, 2019
clash of robots and humans

Een creatieve carrière uitbouwen? Zes tips om de rise of the robots te overleven.

The rise of the robots is here! Uitvoerende taken kunnen de machines al moeiteloos overnemen van ons, maar hoe zit het met de meer creatievere jobs? Lopen digitale creatievelingen gevaar? UX-expert Jeroen Pets geeft zijn visie én concrete tips om je job veilig te stellen.
12 February, 2019

Let’s get technical op de Norwegian Developers Conference

Eind januari ging de Norwegian Developers Conference (NDC) voor de zesde keer van start in hartje London. Onze collega’s van 3factr waren ook aanwezig en lijsten graag hun top talks op voor ons!
4 February, 2019

Voer voor iedereen op de eerste Tech Dive van 2019.

De eerste RMDY Tech Dive van 2019 is een feit! Op donderdagavond 31 januari deelden enkele van onze consultants gretig hun kennis over nieuwe technologieën en bijhorende interessante inzichten. Nieuwe manieren voor app development, geanimeerde graphics, de complete inside information over de Angular Conference en het belang van visuele hiërarchie in webdesign: de avond stond boordevol boeiende talks!
18 January, 2019
virtual reality on construction site

Waarom Virtual Reality niet altijd tijd- en geldrovend moet zijn

De tijd dat je 3D-tekeningen enkel op het scherm kon zien, is voorbij. Tegenwoordig zetten we 3D-tekeningen moeiteloos om naar een virtual reality-omgeving waarin je rondloopt en immersie ervaart. ‘Maar kruipt daar niet veel tijd en geld in?’, horen we vaak. Maar dat is niet noodzakelijk waar. Onze VR-fanaat Bart Van Hecke legt uit waarom.
7 January, 2019
vdab smartphone

Interview: Jeroen helpt VDAB naar de digitale revolutie

Onze UX/UI designer bij Continuous Jeroen Sannen werkt al bijna vier jaar als consultant voor de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding of kortweg VDAB. Wat oorspronkelijk als korte opdracht begon, groeide uit tot een langdurige en unieke samenwerking. Zijn enthousiasme is nog steeds even groot als op zijn eerste werkdag.
28 December, 2018
Michael Porter op KULeuven Lezing

In deze wereld van verandering heeft elk bedrijf een AR-strategie nodig

Beweren dat Michael Porter een belangrijke stem is op vlak van business, economie en ondernemerschap is een understatement. Vorige maand gaf hij een lezing aan 600 Vlaamse ondernemers. Ook wij waren aanwezig.
19 December, 2018
paraplubegrip UX

User experience in 2018: een recap van de voorspelde trends.

Jeroen Pets blikt terug op de trends van 2018 binnen het UX-landschap. Welke van zijn voorspellingen kwamen uit en welke niet?
30 November, 2018
Tech Dive RMDY

De vijfde Tech Dive van 2018 zat tjokvol interessante inzichten en nieuwe kennis

Dinsdagavond 20 november vond de vijfde en laatste RMDY Tech Dive van 2018 plaats. Ook in deze editie stonden verschillende van onze consultants klaar om hun collega’s nieuwe technologische inzichten bij te brengen.
19 November, 2018
KBC online app

Interview: Mathias en Joris dragen bij tot het digitale karakter van KBC

Joris werkt reeds drie jaar als consultant in het digitale team van KBC. Hoe zijn positieve ervaring collega Mathias overtuigde om dezelfde stap te zetten, lees je in dit interview.
26 October, 2018
Pim Van Vlaenderen tijdens een workshop op EuroIA 2018

Over geniale simpliciteit, war stories en humanogy: UX’er Pim blik terug op EuroIA Summit 2018

Door de unieke combinatie van workshops en in depth talks stond EuroIA 2018 al lang op Pims bucketlist. Ontdek hoe onze UX'er deze conferentie beleefde!
18 September, 2018
vijf tips voor wireframes door UX-expert Jeroen Pets

Wireframes, hoe begin je eraan? Vijf stappen die je hierbij helpen!

Ontdek de waarde, het nut en de kracht van wireframes dankzij de vijf tips van UX-expert Jeroen Pets. Hoe ga je concreet aan de slag met je eerste wireframe? Lees het in dit artikel!
12 September, 2018
stage bij RMDY

Voor de vroege beslissers: al 7 stageplaatsten beschikbaar voor het nieuwe academiejaar

5 September, 2018
partnership NSX en RMDY

Uniek partnership: RMDY slaat de handen in elkaar met scale-up NSX

RMDY en NSX gaan een duurzaam partnership aan om toekomstbestendige applicaties te bouwen. Wat dit partnership zo uniek maakt, lees je in dit artikel.
31 August, 2018
Samuel Debruyn tijdens Xamarin Dey Day

Het carrièrepad van Sam: van developer naar technical lead

Hoe je in recordtempo doorgroeit van developer tot technical lead? Samuel Debruyn doet het bij RMDY, lees het interview met Sam op onze blog!
18 July, 2018
BME magazijn

RMDY en BME willen logistieke productiviteit verhogen door nieuwste technologie

RMDY en logistiek dienstverlener BME slaan de handen in elkaar voor een innovatief onderzoek naar het gebruik van smart glasses bij orderpicken. In dit artikel lees je alles over dit partnership!
Contacteer ons