Jobs

Éen hashtag vertelt je alles wat je moet weten: #weareRMDY

Wij zoeken bezielde techneuten en enthousiaste creativelingen

Team RMDY heeft openstaande jobs voor bezielde techneuten en enthousiaste creatievelingen om samen digitale ervaringen te bedenken en bouwen.

We streven naar leuke opdrachten in een fijne omgeving waar sfeer en collega’s centraal staat. Teambuildings, afterwork techevents of af en toe een pizza? Dat hoort erbij!

Grow

Weet je waar je naartoe wil? Fantastisch! We denken en werken graag mee in dezelfde richting en helpen je de juiste stappen te zetten in een gepersonaliseerd groeiplan. Hiervoor krijg je een opleidingsbudget zodat je die interessante conferentie of specifieke training probleemloos kan volgen. Liever een nieuwe technologie leren? Graag, wij houden van initiatief!

Learn

Regelmatig houden we interne avonden boordevol sessies met een brede technologische inslag. Hierin nemen we de ruimte om van elkaar te leren en in te gaan op boeiende vraagstukken en nieuwe technologieën. Daarnaast organiseren we ook technologiespecifieke meet-ups, zowel intern als extern.

Fun

Niet enkel op technisch vlak leef je je uit. Doorheen het jaar zorgen we voor voldoende plezier. We gaan op jaarlijks teamweekend, doen een barbecue en nieuwjaarsdiner en zorgen voor uiteenlopende teambuildingactiviteiten. De sportievelingen onder ons engageren zich op tijd en stond voor fietsen, padel of samen joggen.

Your value

Een meer dan redelijke verloning voor je job vinden we evident. We zijn op zoek naar kwaliteit en daarvoor mag je beloond worden. Dat wordt nog aangevuld met extralegale voordelen en tastbare snufjes zoals een auto, gloednieuwe laptop en smartphone.

Ontdek onze jobs. 👇

Headhunting video

Ready to join us?
Solliciteer vandaag nog.