Onze aanpak

Een digitale ervaring
op maat van je bedrijf

RMDY maakt jouw ambities waar. Samen creëren we een digitale ervaring die past bij jouw bedrijf en klanten. Wij ontdekken, creëren en bouwen zodat jouw business kan groeien en floreren.

1. Explore

Je wil digitaal gaan maar weet niet goed hoe? Nood aan een mobiele app, maar willen je klanten dat ook? Op zoek naar een design-update van je verouderde website, maar ligt daar wel het probleem?

Digitale wensen? Strategisch meedenken en verder kijken dan het alledaagse is waar wij ons in onderscheiden. Met ideation sessies en design thinking diepen we je bedrijfsnoden verder uit en kijken we welke aanpak perfect aansluit bij de toekomst van jouw bedrijf.

Zo maken we je wendbaar voor wat vandaag is en morgen komt. Laat ons inspireren en ontdekken hoe jouw bedrijf kan groeien.

2. Create

Een goed idee is mooi, maar hoe ziet dat eruit in de echte wereld? En wat vinden je klanten ervan?

Wij testen en werken ideeën uit tot zichtbare oplossingen. Steeds met één oog op de gebruiker en het andere op je bedrijf. Na de nodige user research gaan we aan de slag met wireframes, prototyping, mock-ups en meer.

Zo zie je in één oogopslag hoe je ideale digitale ervaring eruit ziet.

3. Build

Je hebt een oplossing maar zoekt bouwers om die werkbaar in de praktijk om te zetten?

Wij bouwen jouw digitale ervaringen. Of het nu gaat over een nieuwe website, mobiele applicatie, AR/VR of UX-strategie, copywriting en design. Met gebruikerstesten itereren we onze creaties tot perfectie.

En ook daarna kan je op ons vertrouwen voor de nazorg en updates.

Onze experten helpen je graag met volgende digitale ervaringen

Creative solutions

Bij de opzet van een website komt meer kijken dan enkel de technische uitvoering. We denken na over design en gebruiksvriendelijkheid, maar ook over content, integratie met social media en hoe je website past binnen een bredere communicatiestrategie.

Zo tillen we je online aanwezigheid naar een hoger niveau. Onze creatieve breinen denken graag met je mee en onze technische experts zorgen voor ontwikkeling en onderhoud. En die bredere strategie? Daarvoor kan je vertrouwen op onze contentstrategen en digital marketeers!

Webtoepassing

Webtechnologie evolueert voortdurend en als bedrijf ben je graag mee. Wij bouwen en onderhouden bedrijfstoepassingen zoals interne en externe portals, e-commercewebsites en andere webapplicaties.

Mobile

Is een mobiele applicatie een uitbreiding van je business? Of net de kern ervan? In een wereld gedomineerd door wearable devices is een goed ontworpen app cruciaal.

Onze developers ontwerpen, bouwen en onderhouden je applicatie. Zowel technisch als inhoudelijk denken we mee over de functionaliteiten, gebruiksgemak en optimalisatie.

iOS, Android of cross-platform met Xamarin of Flutter? We leggen je graag alle mogelijkheden uit.

Met een focus op ultieme performantie en gebruiksgemak zetten we het volledige potentieel van het web en onze kennis in. Zo bouwen we de toepassing die jouw bedrijf laat groeien.

AR/VR

Augmented en Virtual Reality is niet meer nieuw en dat weet je. Je zoekt dan ook een duurzame partner om de mogelijkheden van AR/VR in te zetten voor je onderneming.

We creëren toepassingen in 3D, augmented, virtual en mixed reality. Altijd vertrekkende vanuit gebruiksvriendelijkheid en een handige interface design. Dankzij ons DNA in user experience zetten we jouw gebruikers centraal en verenigen we functionaliteit met productiviteit in onze oplossingen.

Digital marketing

Wat is een website die niet gevonden wordt of een video zonder views? Of waarom kies je voor LinkedIn terwijl een concurrent jouw doelpubliek entertaint op Instagram?

Wij bepalen een digitale marketingstrategie op maat van jouw noden en maken gerichte keuzes op basis van jouw doelen. Van visibiliteit, tot lead generatie of een algemene digitale aanwezigheid. Met een gerichte contentstrategie geef je jouw digitaal visitekaartje af en door middel van digital marketing meet en weet je wie het ontvangt en leest. Wij reserveren jouw plek op het web, want digital marketing bij RMDY is

Creative first, data driven.