Gratis e-book: Augmented en Virtual Reality, voorbij de hype…

Gratis e-book:
Augmented en Virtual Reality, voorbij de hype…

AR/VR als meerwaarde voor je bedrijf, in tijden van COVID-19.

Als bedrijf zet je in op digitale innovatie, waar mogelijk. De socio-economische maatregelen van de COVID-19-crisis hebben deze trend alleen maar versneld, waarbij remote werken de norm wordt. Technologieën als Augmented, Virtual of Mixed Reality bieden daar een perfect antwoord op, maar je vraagt je af: wat kan ik ermee? Zijn ze relevant voor mijn bedrijf? Is het niet te duur? Hoe ga ik ermee aan de slag? Vragen die roepen om een duidelijk antwoord. In twee geïllustreerde delen van dit e-book dompel je jezelf onder in de wereld van AR/VR, net genoeg om te weten hoe de vork in de steel zit voor je bedrijf.

Gratis e-book AR/VR downloaden

Deel 1

In deel 1 leer je begrijpen waar AR/VR vandaan komt en wat het maakt tot wat het vandaag is. Je leert hoe het – naast het bekende entertainment karakter – praktisch ingezet wordt in functionele toepassingen, welke use cases het nuttig maken. We staan ook even stil bij de verschillende objecties waaraan AR/VR ten prooi vallen. We bekijken de verschillende aspecten van het probleem en trachten een duidelijker kader te schetsen.

Of ontvang meteen het hele ebook, inclusief deel 2


Waarom moet ik dit e-book lezen?

  • Je wil een duidelijke en praktische inleiding in de wereld van AR/VR
  • Je bent benieuwd wat AR/VR kan betekenen voor je bedrijf
  • Je wilt AR/VR inzetten in je bedrijf maar weet niet exact hoe
  • Je wil graag inspiratie hoe andere bedrijven vandaag AR/VR inzetten
  • Je wil je verdiepen in de praktische aanpak rond projecten met AR/VR
  • Je wil je kennissen verbazen met nuttige weetjes

Deel 2

In deel 2 gaan we dieper in op de mogelijkheden, de verwachtingen, de beperkingen en de kosten van deze aanstormende technologieën. Dit vervolg geeft je een hands-on, objectieve en glasheldere uitleg over hoe je concreet aan de slag gaat, zowel strategisch als praktisch. We staan stil bij minder gekende aspecten als concept en ontwerp. Verder toetsen we het af aan concrete voorbeelden uit verschillende industriële en commerciële sectoren, geschreven vanuit een jarenlange expertise in het vak en gericht op vragen die leven bij elk bedrijf.

(inclusief deel 2)


Het volledige e-book ontvangen?

We droppen graag een versie in je mailbox!