Creative

We make your team grow and glow by delivering innovative creative solutions

Een heldere boodschap, een eenvoudige oplossing! Gebruikers komen niet enkel voor hun plezier naar een applicatie of website. Ze zijn er om een taak te vervullen of een oplossing te vinden voor hun probleem. Hoe sneller hun probleem opgelost, hoe tevredener de klant. Jouw interface is een middel daartoe. Met RMDY Creative werken we samen aan jouw digitale strategie.

RMDY Creative
RMDY Creative header picture

Creativiteit voor je bedrijf

Hoe je als bedrijf dat middel aanbiedt hangt af van de zorg waarmee je het opbouwt: een doordachte en logische structuur, een gebruiksvriendelijke interface, een aantrekkelijk design, krachtige copy, performante code en een juist responsive design.

We leven in een complexe wereld en een goed design en strategie kan duidelijkheid brengen in die chaos. Je boodschap duidelijk communiceren dankzij design, zal een combinatie van elementen omvatten. Het gaat om een geïntegreerde oefening waarin informatiearchitectuur, gebruiksvriendelijkheid, esthetiek en performantie samenkomen om een meerwaarde ervaring te creëren voor de gebruiker.

Om het in de woorden van wijlen Steve Jobs te zeggen: “Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.” Of om het met nog een ander adagium te stellen: “Form follows function”. Elegantie is belangrijk, maar gebruiksvriendelijkheid is nog belangrijker.

Wat we doen

UX Audit

We scannen je website met het kritische oog van een bezoeker. We leggen de eventuele pijnpunten bloot en stellen verbeteringen voor, to the point en meteen toegepast op jouw site. Je ontvangt dan van ons een rapport en enkele voorgestelde designs. Een voorbeeld:

Creative Content

Je wil je bezoekers laten intekenen op een promotie. Hoe goed dat lukt hangt af van hoe het beschreven is. Wij herschrijven een stukje tekst en geven tips die bijdragen tot een hogere conversie.

Structuur

Je navigatie doorheen de site kan beter. We stellen een andere menustructuur voor.

Design

We herontwerpen een functionaliteit op een correcte en gebruiksvriendelijke manier waarbij we volop rekening houden met het achterliggende doel.

Technisch

We stellen een eventuele integratie voor met bepaalde handige plugins, geven tips over je performance of over zaken waar je als bedrijf op moet letten.