Web

We make your team grow and glow by delivering innovative & high-performing
web solutions

WordPress en webapplicaties voor jouw bedrijf

Een straffe website zorgt voor straffe business en met slimme web applicaties werk je doelgerichter en efficiënter. Maar naast een moderne uitstraling en een slimme user experience komt er meer bij een sterke site of web applicatie kijken dan je denkt.
Gaat het om communicatie, sales stimuleren, efficiëntie of informatie verzamelen? Zijn de gebruikers je klanten of je medewerkers? En hoe zit het met de performantie en responsiveness van je site?
Hoe dan ook straalt de kwaliteit van je applicaties af op je organisatie. En daarover denken we graag mee. 

RMDY WEB TEAM

Onze expertise doet jouw onderneming groeien. Wat mag je van ons verwachten?

Web applicaties

Van handige tools voor timesheets, naar voorraadbeheer of CRM. RMDY denkt mee na over de input die jouw gebruikers geven en leveren een gebruiksvriendelijke webapplicatie af.  We voorzien al dan niet full stack-oplossingen geschreven in HTML, CSS, SASS, Javascript (Vue, Angular, React, Ionic), Node.js of Mongo DB. Dit gebeurt na een grondige analyse en in overleg met jou.

WordPress

Je bent op zoek naar een gloednieuwe website in WordPress of naar een optimalisatie van je huidige site. RMDY zorgt ervoor dat jouw bezoekers vinden wat ze nodig hebben, vlot en doelgericht. Je WordPress is gericht op e-commerce of je wil starten met een online winkel?

Wij bouwen jouw webshop uit tot een succesvolle tool die volledig voorziet in de noden van jouw online verkoop of jouw bedrijf dat stapje verder brengt.

Vacatures

Omdat grow en glow ook voor onszelf geldt, zijn we steeds op zoek naar straffe collega’s om ons team te versterken en onze expertise te vergroten.

Voor het Web team betekent dat concreet een React developer, Front-end developer, Node.js developer en een team lead. Interesse? Check onze openstaande vacatures.