AR/VR voor jouw bedrijf

We make your team grow and glow in efficiency by delivering virtual training & productivity solutions

Waarom AR/VR voor je bedrijf?

De 4de industriƫle revolutie is meer dan een digitale revolutie. Het is een exponentiƫle data-revolutie en zorgt ervoor dat we anders omgaan met groei. De data-explosie van de voorbije decennia dienen we efficiƫnter te leren beheersen. Binnen jouw digitale transformatie helpen wij die data op een efficiƫnte manier te visualiseren, behapbaar en bruikbaar voor je gebruikers aan de hand van AR/VR toepassingen.

RMDY AR/VR team

Voordelen van onze AR/VR-oplossingen?

  • Meer impact door immersieve beleving & gamification
  • Gemakkelijk configureerbaar bij nodige aanpassingen
  • EfficiĆ«nte rapportering en opvolging
  • Bouw 1x, herhaal honderden keren
  • Geen fysieke sales of trainers meer nodig
  • Zet je als innovator in de markt

Ontdek onze diensten

Virtuele tours – 360 video

Een werknemer of bezoeker die virtueel door een omgeving kan wandelen, begrijpt je bedrijf en processen beter. Door COVID-19 hebben we meer dan ooit geleerd om ons leven en werk virtueel te organiseren. Ook vanop afstand is er ontzettend veel mogelijk. Zelfs iemand een rondleiding geven in jouw bedrijf. Met een 360Ā° tour kan je je bedrijf aan iedereen laten zien, overal en altijd.

Virtuele trainingen

Een werknemer die processen beter begrijpt en onthoudt is een productievere werknemer. Wij bouwen virtuele trainingen met onze inhouse training configurator Abilitee.

AR-productpresentaties

Een werknemer die de juiste data op het juiste moment kan visualiseren is een beter geĆÆnformeerde werknemer.

Custom 3D-development

Op zoek naar een custom 3D-project in VR, AR, of Mixed Reality? Wij helpen je jouw project te realiseren.

Boek een afspraak

Heb je er al eens bij stilgestaan wat deze technologieƫn voor je bedrijf kunnen betekenen? Of weet je niet exact hoe je ze moet implementeren in je bedrijfsprocessen? Geen nood, wij helpen! Boek vandaag een vrijblijvende afspraak waarbij we samen met jouw uitdagingen ontdekken en je wegwijs maken in de mogelijkheden van je bedrijf.