RMDY to Yokogawa control room. Over.

preview van de VR-rondleiding van RMDY voor Yokogawa

In 2021 komt Yokogawa aankloppen bij RMDY om een volledige VR-rondleiding (virtual reality) te bouwen voor hun klanten. Het Japanse bedrijf is als ontwikkelaar van gespecialiseerde apparatuur sinds 1915 vertrouwde partner van de procesindustrie en recent specialist in industriële automation en test & measurement-oplossingen (business intelligence). Met ondertussen 19.000 werknemers actief in 40 landen is het een van de grootste spelers op de markt.

De VR-rondleiding die we op maat maakten, toont hoe Yokogawa alle processen van een chemisch bedrijf samenbrengt in één intelligente applicatie. Vergelijk het met de controlekamer van een luchthaven: de applicatie biedt inzicht in de volledige operationele werking van het bedrijf. Moeilijk concreet te maken? Dat dachten ze bij Yokogawa ook! Daarom is virtual reality de perfecte ervaring om de impact van business intelligence weer te geven en voelbaar te maken.

We zouden het technische wat meer kunnen uitdiepen, of we kunnen het je ook gewoon laten ervaren ;-). Bekijk het filmpje hieronder! 

Over AR- en VR-rondleidingen

De 4de industriële revolutie is meer dan een digitale revolutie. Het is een exponentiële data-revolutie en zorgt ervoor dat we anders omgaan met groei. De data-explosie van de voorbije decennia dienen we efficiënter te leren beheersen. Binnen jouw digitale transformatie helpen wij die data op een efficiënte manier te visualiseren, behapbaar en bruikbaar voor je gebruikers aan de hand van AR/VR toepassingen.

Voordelen van onze AR/VR-oplossingen?

  • Meer impact door immersieve beleving & gamification
  • Gemakkelijk configureerbaar bij nodige aanpassingen
  • Efficiënte rapportering en opvolging
  • Bouw 1x, herhaal honderden keren
  • Geen fysieke sales of trainers meer nodig
  • Zet je als innovator in de markt

Ook aan de slag met virtual reality in je bedrijf?