Bow Tie security strikt RMDY voor nieuw webdesign

Voor de rebranding van hun webdesign klopte Bow Tie Security aan bij RMDY met een vraag die ons Web team gretig aannam: nieuwe wireframes, een nieuwe branding en tot slot de synopsis daarvan … een nieuwe website. En zo gingen onze webdevelopers aan de slag met een fris webdesign en de uitwerking ervan in WordPress.

Benieuwd naar het resultaat? Read on!

Bow Tie Security is het cyber security competence center binnen De Cronos Groep. Het bundelt 8 bedrijven en met ruim meer dan 100 analisten en experten werken ze vendoronafhankelijk en multidisciplinair. Dat betekent dat ze niet gebonden zijn aan één technologie om jou een custom cyber strategie aan te bieden. Om hun nieuwe partnership in de markt te zetten was een gloednieuwe website nodig. Enter: RMDY.

Onze copywriter Riens voorzag de website van heldere Nederlandstalige én Engelstalige content, terwijl UX-designer Wim op basis van het visuele moodboard een nieuw design opstelde. Er werd gekozen voor een kleurenpallet van donkerrood en -blauw, naar analogie met hun red team en blue team: aanvallers en verdedigers van cyber security. Daarna was het aan de magische vingers van onze webdeveloper Kerim om alles custom made te coderen in WordPress.

Het resultaat is een website met vakkundige, betrouwbare uitstraling en kleine speelse elementen dankzij het strikjes-logo. Voor de copy kon onze woordsectie rekenen op een goeie voorbereiding en heldere input van de mensen van Bow Tie. Zo kon er snel en to the point gewerkt worden.

Ook na de go-live blijven we ondersteunen op technisch vlak, tekstuele aanpassingen kan de klant zelf doen.

Check vooral zelf hoe de website eruitziet op https://bowtiesecurity.com/nl/

Webdesign mockup Bowtie
Mock-up van het webdesign van de website van Bow Tie Security

Ook je vakkennis digitaal in de kijker zetten? Op zoek naar een nieuwe website, doelgericht webdesign of een audit van je huidige site?