Opdracht


Hans wil weten of z’n dochter dit weekend speelt, voor Jana telt alleen of Bart nog topschutteris en Filip is de grootste fan van KSK Oelegem, 4e provinciale B.

Voetbal leeft bij miljoenen fans, elk weekend opnieuw en dat beseft ook de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB). RMDY helpt de KBVB elk voetbalfeitje, van de duiveltjes tot de profs, af te leveren bij de juiste supporter.


 

over

KBVB


KBVB is de officiële instantie die het Belgische profvoetbal verenigt, de diverse nationale competities organiseert en waarbij alle clubs zich kunnen aansluiten.


  • Voetbal

  • Beheer Rode Duivels

  • Organisatie voetbalcompetities


 

Oplossing


Om de interactie met supporters aan te zwengelen kijken we in de richting van mobiele apps. Iedereen heeft een smartphone, iedereen is bereikbaar. Met een extra focus op user experience bewaken onze UX-designer het ontwerp van de apps, ze zullen immers door heel wat voetbalfans gebruikt worden. Volgens de scrummethode worden de apps bijna gelijktijdig ontwikkeld en afgeleverd.

 

Best of Belgian football app


Om de wedstrijdbeleving te digitaliseren, creëren we de ‘Best of Belgian Football -app’. Als supporter vind je alle scores, doelpuntenmakers en standen uit elke Belgische competitie terug en geef je de sfeer van een wedstrijd een eigen score. Dit alles in een intuïtieve applicatie voor je smartphone.

Ondertussen is de app uitgegroeid tot hét informatiekanaal van het Belgische voetbal. Vind als eerste de uitslagen van je favoriete team terug, volg spelers uit elke competitie of raadpleeg de afgelaste wedstrijden. Kortom je hebt alle relevante voetbalinfo in de palm van je hand.

Tot op vandaag staan we in voor het onderhoud van de app. Met de laatste update hebben we de weergave van wedstrijdgegevens vereenvoudigd, het BBF Friends concept opgezet zodat je in één oogopslag weet welke vrienden mee naar de wedstrijd komen, je stelt je eigen meldingen in en de nieuwe zoekfunctie maakt zoeken en navigeren heel wat eenvoudiger.

1895


Het aanhoudende succes van de Rode Duivels zorgt ervoor dat de officiële supportsclub 1895 ook weer onder de aandacht kwam.

We ontwerpen een gebruiksvriendelijke applicatie met dezelfde naam als de supportersclub om de verdeling van de tickets voor wedstrijden van de Rode Duivels in goede banen te leiden en waarmee alle informatie over de supporters wordt bewaard en georganiseerd.

Technologieën en tools

iOS I Sketch I Swift I Android
 
 

Resultaat


Je kan onze app downloaden in Google Play en App Store.

 
 
 
 

Ben je benieuwd naar wat een mobiele applicatie voor jouw onderneming kan betekenen?

 
Contacteer ons